четвер, 18 квітня 2019 р.

Тренінг вчителів інформатики

18 квітня 2019 року на базі Віньковецького ліцею відбувся тренінг вчителів інформатики з проблеми «Впровадження оновленої обласної програми «Цифрова культура педагога» в ЗЗСО району».
Методист Слободян О.М. проаналізувала стан цифрової культури педагогічних працівників ЗЗСО в районі та зосередила увагу учасників тренінгу на аспектах та вимогах цифрової культури педагога відповідно до вимог оновленої обласної програми «Цифрова культура педагога».
Вчитель інформатики Охрімовецького НВК Лисий С.М. ознайомив присутніх з Інтернет-сервісами, які можна використовувати в навчальному процесі https://inet-edu.blogspot.com/p/blog-page_6.html
Побережна Л. О., вчитель інформатики Мд.-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, продемонструвала як працювати з сервісами для створення інтерактивних вправ для миттєвого оцінювання учнів Kahoot (https://kahoot.com) та для створення відеороликів в онлайн ресурсах Online Movie and Video Maker (https://kizoa.com). Учасники тренінгу взяли участь у тестуванні створеному в сервісі Kahoot.   
Вчитель інформатики Старонетечинецького НВК Дупляк В.С. продемонстрував як розміщувати на хостингу веб-сайт, створений на локальному сервері.
Методичний захід накреслив шляхи удосконалення рівня цифрової культури педагогів району, вироблені методичні рекомендації. 







Немає коментарів:

Дописати коментар