пʼятницю, 25 вересня 2015 р.

Засідання школи професійної адаптації

24 вересня 2015 року на базі Яснозірського НВК відбулося засідання школи молодого педагога вчителів математики та фізики «Надія» та вчителів інформатики «Пароль успіху». Для розгляду запропонована проблема «Пріоритетні напрямки підвищення професійної компетентності молодого педагога в умовах реформування освіти».
Візитка школи була представлена директором НВК Заморською Л.Г. С порадами адаптування у шкільному середовищі виступила заступник директора Гелетко Т.П. 

У теоретичному блоці методисти РМК: Побєдінська Н.В., Слободян О.М. та керівник школи професійної адаптації «Пароль успіху» Гвоздовський І.М., вчитель інформатики Подолянського НВКакцентували увагу учасників ШМП на особливостях сучасних уроків, складових професійної компетентності, ролі самоосвіти у підвищенні педагогічної майстерності.




У практичному блоці педагоги-початківці відвідали уроки, які проводили педагоги-наставники (Новосядла К.Т., вчитель математики, Гродник Н.О., вчитель математика та фізика, Писаренко О.В., вчитель інформатики). 


Далі молоді педагоги вправлялися в педагогічній майстерності, розвязуючи педагогічні ситуації.


У підсумковому блоці учасники заходу виробили методичні рекомендації.
Молоді педагоги поділилися своїми враженнями від першого року роботи в школі: http://ru.padlet.com/olga_slobodyan2/a00gukn8xcq4

1 коментар:

  1. Хочу висловити подяку колективу Яснозірського НВК, що провели в себе засідання ШМП вчителів математики та фізики «Надія» та вчителів інформатики «Пароль успіху». За теплий прийом і продуктивну розмову, де поділилися власним життєвим досвідом як вести себе в тій чи іншій ситуації з якими може зіткнутися кожен вчитель "на широкій педагогічній ниві".

    ВідповістиВидалити