вівторок, 26 січня 2016 р.

Конкурс на кращий веб-сайт закладу освіти


Повідомляємо, що відповідно до листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-614 від 22.12.2015 року «Щодо участі у VI  конкурсі на кращий веб-сайт закладу освіти», розпочато реєстрацію учасників VI  конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти у наступних номінаціях:
-                     веб-сайти сільських шкіл;
-                     веб-сайти міських шкіл;
-                     веб-сайти дошкільних закладів;
-                     веб-сайти позашкільних закладів;
-                     веб-сайти навчальних закладів професійно-технічних закладів освіти.

Конкурс проводиться Інтернет Асоціацією України за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою поширення інформаційних технологій у навчальний процес та забезпечення новими зручними інструментами взаємодії всіх його учасників – учнів, батьків, учителів та адміністрації навчальних закладів, стимулювання ініціативи у цій сфері, акцентування уваги на важливості повного ,оперативного та зручного інформування  про діяльність навчальних закладів України засобами Інтернету .
Головними критеріями для оцінювання  є змістовне наповнення веб-сайтів, зручність їх використання, забезпечення  можливості участі  всіх учасників навчального процесу у діяльності  закладів освіти, послуги, що надаються на сайтах. Кожний сайт оцінюється за показниками:
-                     контент;
-                     зручність;
-                     динаміка;
-                     дизайн та технічні показники.

Додатково веб-сайти оцінюються в номінації  «Вебометричний рейтинг».
Для участі у Конкурсі за бажанням навчального закладу необхідно на електронну адресу contest@inau.ua подати заявку та анкету. Прийом заявок триватиме до 15 лютого 2016 року.

Більш детальні інформацію про умови Конкурсу, анкету та зразки документів можна знайти за посиланням http://www.inau.org.ua/projects.phtml

Немає коментарів:

Дописати коментар