четвер, 4 лютого 2016 р.

Інтегрований методичний захід для вчителів інформатики



4 лютого 2016 року на базі Віньковецького НВК відбувся інтегрований методичний захід для вчителів інформатики з проблеми «Підвищення самоосвітньої компетентності вчителів інформатики».

У першому модулі методичного заходу методист відділу освіти, молоді та спорту Слободян О.М. підвела підсумки роботи  районного методичного об’єднання за 2015 рік та окреслила основні напрямки  організації навчально-виховного процесу у 2016 році. Особливу увагу звернула на самоосвітню компетентність вчителів інформатики.

В рамках другого модуля вчитель інформатики Зіньківського НВК Грабець Л.Г. ознайомила учасників з основами програмування. У практичній частині вчителі інформатики вдосконалювали фаховий рівень, алгоритмічну культуру та технологічні вміння складати найпростіші програми.

Засідання творчої лабораторії «Навігатор»  третій модуль заходу. Члени творчої лабораторії висловили думки щодо вдосконалення методичного забезпечення викладання інформатики в 5 – 9 класах відповідно до Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти (освітня галузь «Технології»). В практичній частині учасники презентували методичний посібник, який буде представлений на обласну виставку «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування».
Семінар накреслив шляхи підвищення самоосвітньої компетентності вчителів інформатики. Результатом інтегрованого методичного заходу стали методичні рекомендації, які виробили учасники зібрання.      



1 коментар:

  1. Щиро дякую Ользі Миколаївні та Лідії Григорівні за цікаве, продуктивне навчання та вдале поєднання науково-теоретичної і практичної частини методичного заходу.

    ВідповістиВидалити