четвер, 24 березня 2016 р.

Навчальний семінар





24 березня 2016 року на базі Віньковецького НВК відбувся навчальний семінар вчителів інформатики з проблеми "Вивчення теми «Основи алгоритмізації та програмування» у шкільному курсі інформатики".



6 коментарів:

  1. Семінар "Вивчення теми «Основи алгоритмізації та програмування» у шкільному курсі інформатики" пройшов на високому рівні, розв'язували задачі на мові програмування Python, хоч в процесі написання коду стикалися з деякими проблемами, ми їх успішно вирішили. Не менш важливе було обговорення особливостей Python в порівнянні з Рascal, про плюси і мінуси. Буду з нетерпінням очікувати семінар по С#

    ВідповістиВидалити
  2. Навчання для вчителів інформатики не пройшло безслідно. Після семінару кожен учасник мав свої результати у розв'язуванні вправ із програмування по темі "Лінійні програми".
    Дякую Слободян Ользі Миколаївні і Девді Катерині Іванівні за навчання в створенні програм в середовищі Python та Яворській Майї Анатоліївні за ознайомлення із новими вимогами до викладання курсу інформатики в 8 класі.

    ВідповістиВидалити
  3. Результатом навчального семінару вчителів інформатики з проблеми «Основи алгоритмізації та програмування» стало успішне створення програм в середовищі Python та розв’язування вправ з програмування по темі «Лінійні програми». Адже Python відноситься до тих рідкісних мов програмування які можуть бути визнані простими і в той же час потужними. Вона має ефективні високорівневі структури даних і простий, але ефективний підхід до об’єктно-орієнтованого програмування. Елегантний синтаксис мови і динамічна типізація поєднані з командно-інтерпретованою природою роблять Python ідеальною мовою для написання та швидкої розробки програм в багатьох сферах та на різних платформах

    ВідповістиВидалити
  4. Шановні колеги, радію! Є відгуки, є думки, значить можна рухати вперед, якщо ХОЧЕШ бути СПРАВЖНІМ педагогом! Цінна думка: "Кращий спосіб залишатися послідовним - це змінюватися разом з обставинами".

    ВідповістиВидалити
  5. Семінар з інформатики був досить цікавим і корисним для вчителів, які викладають інформатику. На цьому семінарі розповідали і навчали створенню програм в середовищі Python та розв’язуванню вправ з програмування за темою «Лінійні програми». Після семінару кожен учасник мав змогу сам спробувати скласти та розв'язати задачі в програмі Python . Дякую Слободян Ользі Миколаївні і Девді Катерині Іванівні за навчання в створенні програм в середовищі Python

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже рада, що наш семінар був корисним, мав практичну цінність і сприяв підвищенню професійної компетентності вчителів інформатики.

    ВідповістиВидалити