пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

У вирі інформаційного освітнього простору

16 лютого 2017 року у Віньковецькому районі відбувся огляд роботи Віньковецького РМК по впровадженню обласної програми "Цифрова культура педагога". Питання вивчав завідувач науково-методичного центру викладання інформатики, інформаційно-комунікаційних технологій і дистанційного навчання ХОІППО Ребрина Віталій Арсенович. У конструктивному діалозі, з елементами презентування та обміну досвіду педагоги Віньковеччини представили набуті ІКТ-компетентності.
Районний методичний кабінет презентував досвід роботи з проблеми «Створення ефективної системи інноваційного методичного сервісу засобами хмарних технологій». Рівень цифрової культури адміністрації шкіл та педагогічних колективів було проаналізовано у Дашковецькому НВК та Охрімовецькому НВК. Ефективність використання хмарного сервісу в управлінській, методичній, навчальній та самоосвітній діяльності переконливо, на прикладах, з елементами зручності застосування презентували творчі педагоги всіх категорій: від директора до психолога.
Освітяни Віньковеччини одержали методичні рекомендації Ребрини Віталія Арсеновича щодо невикористаних резервів вдосконалення системи методичної роботи в районі у напрямку формування ІКТ-компетентностей педагогів в рамках освоєння обласної програми "Цифрова культура педагога". Вдячні за компетентність, грамотність та проблемність окреслених напрямків розвитку та вдосконалення роботи Віньковецького районного методичного кабінету у взаємодії з педагогічними колективами загальноосвітніх навчальних закладів.
Питання «Про роботу Віньковецького РМК по впровадженню обласної програми «Цифрова культура педагога» буде слухатися у березні на засіданні науково-методичної Ради ХОІППО.
Районний методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту Віньковецької РДА прагне і надалі бути інноваційним сервісним центром, надавати якісні методичні послуги педагогічним працівникам і відчувати, що ІКТ-компетентність педагога допоможе забезпечити якісну освіту та розвиток наших дітей.








Немає коментарів:

Дописати коментар