четвер, 25 січня 2018 р.

РМО вчителів інформатики

25 січня 2018 року на базі Віньковецького НВК відбувся інтегрований методичний захід: засідання РМО вчителів інформатики та районної виставки педагогічних інновацій та передового педагогічного досвіду «Освіта Віньковеччини на шляхах реформування» (номінація «Інформатика»).
Методист Слободян О.М. підвела підсумки роботи районного методичного об'єднання вчителів інформатики за 2017 рік та окреслила основні напрямки організації навчально-виховного процесу у 2018 році в умовах Нової  української школи.
На впровадженні наскрізних змістових ліній програми з інформатики зосередила увагу голова РМО, вчитель інформатики Зіньківського НВК Грабець Л.Г. На компетентнісно зорієнтованих завданнях зупинилась Яковишена А.В., вчитель інформатики Калюсецького НВК. Про здоров’язбережувальні технології в навчально-виховному процесі розповіла Козловська Л.І., вчитель інформатики Зорянського НВК
На виставку педагогічних інновацій та передового педагогічного досвіду був представлений посібник «Уроки інформатики для 6 класу на компетентнісній основі та дидактичні матеріали до уроків», який підготувала творча лабораторія вчителів інформатики «Навігатор».
Методичний захід накреслив шляхи підвищення самоосвітньої компетентності вчителів інформатики, вироблені методичні рекомендації. 
Портфоліо






Немає коментарів:

Дописати коментар