четвер, 24 січня 2019 р.

Інтегрований методичний захід вчителів інформатики


24 січня 2019 року на базі Віньковецького ліцею відбувся інтегрований методичний захід: засідання РМО вчителів інформатики та районної виставки педагогічних інновацій та педагогічного досвіду «Освіта Віньковеччини на шляхах реформування» (номінація «Інформатика»).
Методист Слободян О. М. підвела підсумки роботи районного методичного об'єднання вчителів інформатики за 2018 рік та зосередила увагу учасників методичного заходу на викладання теми «Алгоритми та програмування» у 2-11 класах відповідно до нових програм.
Грабець Л. Г., голова РМО, вчитель інформатики Зіньківського НВК окреслила пріоритетні напрямки роботи у ІІ семестрі 2019 року.
Аналіз матеріалів електронних версій фахових газет та журналів здійснила Сікорська О. В., вчитель інформатики Пил.-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Про формування інформаційної та предметної компетентностей учнів на уроках інформатики розповіла вчитель інформатики Калюсецького НВК Яковишина А. В.
На виставку педагогічних інновацій та педагогічного досвіду було представлено 2 роботи:
посібник «Цікаво та корисно: інтегровані уроки з інформатики та англійської мови», який підготували вчителі Віньковецького ліцею Яворський С. С., вчитель інформатики та Коваленко Ю. В., вчитель англійської мови; 
віртуальний посібник «Інформатика-7», який підготувала творча лабораторія вчителів інформатики «Навігатор».
Методичний захід накреслив шляхи підвищення самоосвітньої компетентності вчителів інформатики, вироблені методичні рекомендації.

Немає коментарів:

Дописати коментар