четвер, 19 вересня 2019 р.

Вебінар педагогів-кураторів дистанційного навчання.

19 вересня 2019 року відбувся вебінар педагогів-кураторів дистанційного навчання.
Завідуюча РМК Саврій С.Г. прокоментувала вимоги щодо якості та результативності організації дистанційного навчання, змотивувала учасників засідання і надалі проявляти активність, професіоналізм, фахову та методичну вправність для розвитку дистанційного навчання в районі. Адресувала слова вдячності, оптимізму та віри у професіоналізм педагогів-кураторів.
Відповідальна за організацію дистанційного навчання Слободян О.М. підвела підсумки проведення дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти району у 2018-2019 н.р., окреслила основні напрямки організації дистанційного навчання обдарованих учнів району у 2019-2020 н.р.
«Віртуальний брифінг» з питань вдосконалення дистанційного навчання у 2019-2020 навчальному році: проблеми – пропозиції – рекомендації об’єднав 12 високопрофесійних, небайдужих, ІКТ-компетентних, сучасних і прогресивних вчителів, які взяли участь в обговоренні питань: Які проблеми щодо формату та змісту дистанційного навчання? Що треба змінити в організації дистанційного навчання? Лайфхаки для дистанційного навчання учням та педагогам. Модератори Лиса Г.К., Козак Т.В. та Гвоздовський І.М. внесли пропозиції та рекомендації щодо цих питань.



Немає коментарів:

Дописати коментар