понеділок, 10 лютого 2020 р.

День безпечного Інтернету



У рамках заходу “Цифрова година” (Digital Homeroom), присвяченого Дню безпечного Інтернету, 11 лютого 2020 року буде проведено Цифрову майстерню з інформаційної безпеки в форматі відкритого майстер-класу з трансляцією через прямий ефір YouTube для освітян України.
Під час заходу учасники опрацюють цифрові інструменти й можливості Google для інформаційної безпеки: у віртуальному середовищі об’єднаються й виконають практичні вправи, дізнаються як налагодити захищену онлайн-взаємодію між учасниками освітнього процесу, підключити систему керування службами й користувацькими акаунтами, використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки, ознайомляться з можливостями додатка Family Link від Google для формування в дітей правильних звичок користування цифровим контентом.
Унікальний формат заходу буде реалізований через організацію онлайн взаємодії всіх учасників заходу через поєднання перегляду трансляції й виконання вправ у віртуальному середовищі Google Класу.
Реєстрацію до онлайн участі в Цифровій майстерні з інформаційної безпеки можна здійснити за посиланням http://bit.ly/2RZMFsq.
Долучитися до перегляду відеотрансляції можна за посиланням http://bit.ly/37A9mdg.

2 коментарі:

  1. 11 лютого 2020 року я взяла участь в Цифровій майстерні з інформаційної безпеки в рамках заходу “Цифрова година” (Digital Homeroom), присвяченого Дню безпечного Інтернету. Отримала сертифікат.

    ВідповістиВидалити
  2. Напишіть хто ще брав участь у в Цифровій майстерні з інформаційної безпеки в рамках заходу “Цифрова година” (Digital Homeroom), присвяченого Дню безпечного Інтернету.

    ВідповістиВидалити