пʼятницю, 8 лютого 2019 р.

День безпечного Інтернету!

5 лютого 2019 року у Пилипо-Олександрівській ЗОШ, як і в багатьох школах нашої країни, відзначали День безпечного Інтернету. Учасниками даного заходу були як діти, так і педагоги!

Вчителі із зацікавленістю прослухали, які бувають види інтернет-загроз, які з них найбільш розповсюдженні та як із ними боротися. Також педагоги нашої школи були учасниками вебінару до Дня безпечного Інтернету в Україні для освітян. Усі педагоги отримали буклети з порадами на тему «Діти та підлітки онлайн».



Також з метою захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації через мережу Інтернет ми долучилися до Дня безпечного інтернету та приєдналися до всеукраїнської акції #STOP_SEXтинг. Для учнів 7 -11 класів був проведений урок на тему «Інтимні селфі в Інтернеті - жарт чи небезпечний ризик?». Крім того в ході уроку вони переглянули відео на тему «Online сексуальне насильство над дітьми», яке їх досить вразило. Школярі отримали достатньо цікавої інформації, щоб зробити правильні висновки.


1 коментар:

  1. Дякуємо Пил.-Олександрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів за особливе проведення Дня безпечного Інтернету, адже приєдналися ще й до всеукраїнської акції #STOP_SEXтинг.

    ВідповістиВидалити