понеділок, 4 березня 2019 р.

Конкурс космічних малюнків - Space Art Challenge


Конкурс космічних малюнків - Space Art Challenge

Дитина захоплюється всім, що стосується космічної тематики? І при цьому ще й непогано малює? Знайома ситуація?
Тоді у вас точно зростає майбутній астронавт або дослідник космічних просторів. І таку його сторону допитливості слід розвивати. Зробити це можна різними шляхами. Наприклад, брати участь в дитячих конкурсах, які пов'язані з вивченням космосу. Одним з таких є конкурс дитячого малюнка Noosphere Space Art Challenge, цьогорічна тема якого «Твої космічні канікули».
Всі батьки знають - в кожному маленькому мрійникові ховається великий винахідник. А яким бачить майбутнє ваша дитина?
Нехай ваші маленькі дослідники намалюють космічні канікули, про які завжди мріяли та оримають цінні призи від організаторів. Всі учасники отримають дипломи про участь, переможці у кожній віковій категорії: художні набори, 3D ручки та новітні графічні планшети.
З 1 лютого 2019 року по 1 квітня 2019 року кожна дитина у віці від 3 до 17 років включно може стати учасником конкурсу – треба тільки уявити, якими будуть майбутні космічні канікули, і поділитися мрією зі світом!  
Переможці будуть оголошені під час космічного саміту Noosphere Space Summit, 17-18 квітня (Київ). Найкращі роботи будуть опубліковані на веб-сторінці конкурсу та презентовані на виставці в рамках Noosphere Space Summit.
Надсилайте роботи на офіційному сайті:
www.noospheresummit.space/art-challenge
Підписуйтеся та отримуйте найцікавіші новини на офіційній сторінці конкурсу в Фейсбук(тегнути сторінку @Конкурс дитячих малюнків Noosphere Space Art Challenge, https://www.facebook.com/events/1008411996032777)
Місія організатора конкурсу Асоціації Ноосфера полягає в популяризації науки серед молоді, підтримці вчених та інноваторів.

Контакти організатора: vasylenko@noosphere.com, +38(095)320-56-70

Немає коментарів:

Дописати коментар